metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fazi ~Fazi (Gość)09.07.2017 15:42

Niestety aż tylu powodów do zadowolenia nie widać . Statystyki nie oddają wszystkiego. Dzisiaj Chrobry to głównie legenda. Masa odwoływanych zajęć , uczniowie chodzący tylko na te lekcje , na które chodzić chcą, niektórzy nauczyciele bardzo często nieobecni i to niekoniecznie z powodów zdrowotnych, a np. turystycznych- wiecznie na wycieczkach z różnymi klasami.
Są przedmioty, które praktycznie w Chrobrym nie istnieją, choćby chemia, a i z fizyką ostatnio nie było różowo .
Skala korepetycji olbrzymia- są też przypadki udzielania korepetycji swoim uczniom, co już jest wątpliwe moralnie...
Poza tym Pan Dyrektor mówiąc o wynikach posługuje się z pewnością centylami.I tak w wielu przypadkach wynik bardzo dobry to trochę powyżej ...60 procent! Czyli nie za wiele.
I jeszcze jeden przedmiot istniejący w Chrobrym .... teoretycznie-wychowanie fizyczne ( nawet jeśli wychowawcą jest nauczyciel w-f).

116

Pierre Dolevas ~Pierre Dolevas (Gość)09.07.2017 21:06

Cytuję:
Tylko jedna osoba nie zdała matury w I Liceum Ogólnokształcącym w Piotrkowie.

E, niemożliwe.
Ja też tam nie zdałem matury. :(
Ale może to dlatego, że chodziłem do innej szkoły? ;)

01

Gosc ~Gosc (Gość)09.07.2017 21:07

Czy Fazi bywa na lekcjach I LO,podając takie brednie? Jestem uczniem tej szkoły i nigdy nie zamieniłbym jej na inną.

31

Rozmawiajacy z uczniami ~Rozmawiajacy z uczniami (Gość)09.07.2017 21:26

Uważam, że sztuka jest przygotować ucznia, żeby zdał na jak najwyższym poziomie bez korepetycji.Pytanie-ile osób zdało na wysokim poziomie i nie uczeszczalo na korepetycje w Chrobrym.Obawaiam się ze, wszyscy chodzili i to stawia szkołę w słabym świetle.

95

JustAsmallTownBoy ~JustAsmallTownBoy (Gość)09.07.2017 22:30

Wszystkie wyniki są bardzo dobre albo dobre - bo co chwila zaniżacie poziom matur by przepchnąć jak najwięcej osób
jedna osoba nie zdała - cóż w katolickim kraju (osobiście jestem chrześcijaninem), nie pozostaje nic innego jak wystawić tą osobę nago w centrum miasta, i przemaszerować z tłumem który będzie krzyczał HAŃBA plując i krzycząc w jego kierunku obraźliwe słowa.

13

obserwator ~obserwator (Gość)09.07.2017 22:30

Nauczycielki chemii już spakowane, a może nie zdążyły, bo spłonęły ze wstydu? Pan Dyrektor nie chwali się wynikami matury z tego przedmiotu, dlaczego?

74

były uczeń ~były uczeń (Gość)10.07.2017 07:04

W Kleszczowie zdało 100%, nikt nie chodzi na korki...

52

ja ~ja (Gość)10.07.2017 08:24

A inne szkoły w Piotrkowie- jak tam poszła matura?
TPS , II i III LO itd.

40

ja ~ja (Gość)10.07.2017 10:29

W TPS z tego co słyszałam nie zdało więcej osób, ale ile?
Dużo zależy od samego ucznia, ale nie tylko.
W TPS niektórzy nauczyciele sieją straszny postrach. Uczniowie się ich boją. Dużo lekcji nie ma z powodu chorób nauczycieli, przez co dzieci mają zaległości- a zastępstw często brak.
Choć trzeba przyznać, że niektórzy nauczyciele są naprawdę dobrzy, ale trzeba mieć dużo szczęścia żeby na nich trafić.

21

???? ~???? (Gość)10.07.2017 13:44

Cześć dodajmy jeszcze ze uczniowie którym nauczyciele z łaski stawiali ocenę odpowiednią zdali na90% lub z angielskiego. 85%i oczym to świadczy. Porostu. O ich głupocie

13

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat